• OGÓRKI KISZONE - 1 strona - słowo kluczowe - katalog.inforam.pl

ogórki kiszone

  • KAROL BULTROWICZ Kapusta kiszona

    Tradycyjne polskie produkty, jakimi są kapusta oraz ogórki kwaszone a w okresie wiosenno - jesiennym małosolne kapusta i ogórki, to oferta firmy Słoneczne Pole z Kalisza. To firma, która od ponad 30 lat trudni się produkcją tego asortymentu. Firma ta to gospodarstwo rolne, wyposażone w nowoczesną kwaszarnię, zatrudniające wykwalifikowanych pracowników, stosujące do produkcji tylko wyselekcjonowane oraz ekologiczne warzywa. Asortyment tej firmy dostarczany jest do odbiorców na terenie całego kraju, przy czym firma dokłada wszelkich starań, by towary te pakowane były w pojemniki o różnorodnych wielkościach, dostosowując przy tym produkty do zapotrzebowania klientów.

  • Producent kapusty kiszonej

    Produkowana przez przetwórnię Żochowskich z Łomży kapusta kiszona jest produktem naturalnym, nie posiada w swoim składzie konserwantów, np. tak ostatnimi czasy modnego sorbinianu potasu. Jest to nienaturalny konserwant, który wydłuża czas przechowywania kiszonek. Nasze gospodarstwo różni się od innych tym, że wytwarza surową kapustę, a nie kupuje na giełdach od różnych wytwórców. W związku z tym przez cały okres sprzedaży nasze wyroby mają stały smak. W skład kapusty kiszonej, oprócz surowca, wchodzi wyłącznie sól, co gwarantuje tradycyjny smak. Kapustę kwaszoną dostarczamy w wiaderkach 1,3 oraz 5 kilogramowych.

  • Kwaszenie kapusty, ogórków, papryki, buraków i nie tylko

    Jest to strona poświęcona kiszeniu warzyw i konserwacji żywności. Na tej stronie dowiesz się jak w prosty sposób możesz, kisić warzywa i grzyby. Proces kiszenia nie będzie miał dla ciebie żadnych tajemnic dzięki informacjom zawartym na stronie. Dowiesz się po co w ogóle kisić i czy się to opłaca. Sprawdzone sposoby pozwolą tobie kisić dowolne warzywa oraz grzyby. Kiszenie ogórków, kapusty, grzybów oraz innych warzyw nie będzie dla ciebie nigdy więcej żadnym problemem. Dzięki zdjęciom zobaczysz jak wielkie zmiany zachodzą w trakcie jednego tygodnia kiszenia ogórków. Każdy dzień jest opatrzony komentarzem, aby łatwiej było zobaczyć zachodzące zmiany. Dzięki przepisom zawartym na stronie, będziesz mógł wykorzystać swoje przetwory do wielu potraw (zup, sałatek). Ogórki możesz wykorzystać do zrobienia pysznej zupy ogórkowej, kapustę do przyrządzenia kapuśniaku a buraki do wyjątkowo smacznego kwaśnego barszczu. Zawarte są tutaj sprawdzone przeze mnie przepisy, które są od dawna już wykorzystywane.