audyt rodo - iSecure Sp. z o.o.

audyt rodo - iSecure Sp. z o.o.

Ocena: 5.1/10 (24 głosów)



Procesy dotyczące ochrony danych osobowych to domena naszej firmy od wielu lat. Szkolenia RODO są organizowane regularnie, a firmy wysyłają na nie osoby odpowiedzialne za RODO. Audyt ochrony danych osobowych jest sposobem na bezpieczeństwo - w świetle nowych przepisów firmy muszą szczególnie starannie chronić dane osobowe, które muszą przetwarzać regularnie. RODO uporządkowało kwestie wszystkich danych osobowych, które znajdują się w zasobach firmy. Pomagamy także w porządkowaniu RODO każdej firmy. 



Podobne strony
  • Rejestracja zbiorów

    JDS Consuling wspomaga partnerów w zakresie ochrony danych osobowych. Jedną ze specjalności firmy jest organizacja szkoleń w tym zakresie. Ważne miejsce w opisywanej ofercie zajmuje rejestracja zbiorów. W zakres usług firmy wchodzi audyt zgodności działania z prawem. Nad jakością usług czuwa wykwalifikowany zespół specjalistów i doradców. Firma pełni rolę Administratora Bezpieczeństwa Informacji albo wspomaga go w działaniu. Realizacja zadań odbywa się na zasadzie outsourcingu i doradztwa.

  • Politka Bezpieczeństwa, Instrukcja Zarządzania Systemem Informatycznym wg GIODO

    Naszym Klientom oferujemy kompleksową obsługą z zakresu ochrony danych osobowych. Usługa obejmuje:
    Audit w siedzibie Klienta, w trakcie którego konsultant zidentyfikuje posiadane przez Klienta zbiory danych osobowych, oceni zastosowane zabezpieczenia techniczne i organizacyjne.
    Opracowanie Polityki Bezpieczeństwa, Instrukcji Zarządzania Systemem Informatycznym, Polityki Kluczy, wzoru upoważnienia do przetwarzania danych osobowych, klauzuli zgody na przetwarzanie danych osobowych, umowy powierzenia, treści klauzuli informacyjnej.
    Przygotowanie treści wniosku o rejestrację zbioru danych osobowych.

    Na Państwa życzenie, istnieje możliwość zorganizowania szkolenia dla Państwa pracowników.

  • Audyt danych osobowych - Security Partners

    Zajmujemy się kompleksowym dbaniem o bezpieczeństwo danych tudzież informacji naszych klientów. Zabezpieczamy ich systemy informatyczne jak również teleinformatyczne. Naszym priorytetem jest oferowanie klientom rozwiązań optymalnych, dlatego opieramy nasz interes w dużej dawce na doradztwie oraz diagnozie potrzeb klienta. Wszystkich potencjalnych interesantów, którzy wcześniej nie dbali o bezpieczeństwo danych w swoich firmach ośmielamy do odwiedzenia naszej strony i dokładnego zapoznania się z ofertą.

  • N-Serwis

    N-Serwis to kompetentna firma informatyczna z Katowic, której głównym obszarem działania jest bezpieczeństwo informacji w firmie. N-Serwis istnieje na rynku od roku 1999, obsługując podmioty z różnych sektorów rynku. Firma zajmuje się wdrażaniem Polityk bezpieczeństwa danych osobowych, stosując się do wymogów GIODO. N-Serwis opracowuje rozwiązania, które umożliwiają monitoring i ochronę posiadanych bądź przetwarzanych danych zgodnie z aktualnymi przepisami oraz normami i międzynarodowymi standardami. Każdy klient może liczyć indywidualne traktowanie, a opracowywane procedury są umiejętnie dopasowywane do potrzeb klienta. Poza Zarządzaniem Bezpieczeństwem Informacji N-Serwis świadczy także usługi informatyczne.

  • Portalodo.com

    Portal Odo jest w całości dedykowany tematowi ochrony danych osobowych. Serwis jest prowadzony przez specjalistów z dziedziny prawa, co jest zapewnieniem poprawności wszystkich przekazywanych wiadomości. Dogodnie dobrane kategorie pomogą użytkownikom bez trudu znaleźć interesujące informacje. Liczne artykuły dokładnie nakreślają istotę problemów i pokazują możliwości ich rozwiązania. Prezentujemy wyłącznie aktualne informacje. Ponadto udostępniamy możliwość zadania pytania poprzez formularz internetowy.

  • Ustawa o ochronie danych

    Przedsiębiorstwo PIN Consulting Sp. z o.o. ma siedzibę znajdującą się w Piasecznie. Nasza firma wyspecjalizowało się w gwarantowaniu bezpieczeństwa działania przedsiębiorstwom. Funkcjonujemy w licznych aspektach działalności, dlatego możemy zagwarantować osobom zainteresowanym naszymi usługami, wysoką skuteczność prowadzonych prac. Pomagamy między innymi w ochronie danych osobowych, aspektach BHP a także trudnimy się ochroną prawną. Długoletnie doświadczenie naszej firmy jest najlepszą wizytówką doskonałej jakości świadczonych prac. Zachęcamy do zapoznania się ze szczegółami propozycji.

  • Szkolenia.rbdo.pl Jak chronić dane osobowe

    Zastanawiasz się, jak możesz uchronić swoją firmę, przed karą finansową za nieprzestrzeganie rozporządzenia, które wchodzi w życie już od nowego roku? Jeśli tak, to najlepszym rozwiązaniem będzie zapisanie swojego przedstawiciela na organizowane przez nas szkolenia dla pracowników z ochrony danych osobowych organizowane w Warszawie.

    Dla wszystkich osób, które są zainteresowane pełnym zabezpieczeniem danych firmy, jednak z różnych przyczyn nie mogą dojechać do Warszawy zachęcamy do skorzystania i zapisania się na e-szkolenia z ochrony danych osobowych. Wszelkie informacje zamieszczone zostały na naszej stronie internetowej, na której znajduje się także formularz rejestracyjny.

    Nie zastanawiaj się więc dłużej i już dziś zabezpiecz z nami swoją firmę. Pomożemy Ci w zrozumieniu najnowszego rozporządzenia i wskażemy najlepszą drogę postępowania.

  • www.4telpartner.pl

    Warszawska kancelaria tajna 4telpartner to zespół specjalistów w dziedzinie ochrony informacji niejawnych, prawa telekomunikacyjnego i bezpieczeństwa przemysłowego. W ramach naszej działalności, jaką świadczymy od 2008 r. oferujemy współpracę w szerokim zakresie ochrony i bezpieczeństwa danych Państwa firmy bądź urzędu, m. in. tworzenie akredytowanych stanowisk komputerowych, opracowanie polityki bezpieczeństwa informacji lub uzyskiwanie koncesji na usługi w zakresie ochrony osób i mienia. Posiadamy uprawnienia, m. in. EU Secret, NATO Secret i ESA Secret. Zapraszamy do współpracy!

  • agtesserwis.pl

    Tworzeniem i wdrażaniem systemów, których celem jest ochrona informacji niejawnych przed infiltracją techniczną, zajmuje się firma Agtes Serwis z Warszawy. W zakresie wykonywanych usług, firma świadczy usługi pomiarowe, które pozwalają następnie zaprojektować adekwatny do zastanej sytuacji system zabezpieczający. Firma przeprowadza też badania, mające na celu lokalizację i usunięcie środków infiltracji technicznej. Do tego, oferuje profesjonalny sprzęt, m.in. depozytor urządzeń elektronicznych, skaner rentgenowski do kontroli bagażu, monitor przeciwpodsłuchowy. Szczegółowe informacje znajdują się na stronie internetowej firmy.